Звичайно ж в першу чергу для тих, хто себе любить і піклується про своє здоров’я, вживаючи корисну їжу, яка складається з повільних вуглеводів. Їх засвоєння дає відмінне джерело енергії. Насичення буде відбуватися поступово.
При випіканні низькокалорійних тортів я зосереджуюсь на повільних вуглеводах, які перетворюють торт в повноцінний прийом їжі, чого ніколи не відбувається при вживанні магазинного торта.
Для тих, хто знаходиться у процесі схуднення, кому важко різко відмовитися від солодкого.
Із зменшенним калоражем не відчувається сильного стресу.
Для спортсменів🏋️♂️
В моїх тортах збільшена кількість білку, зменшені жири та вуглеводи удвічі, а то і більше у порівнянні зі звичайними десертами. Я знаю, як ви слідкуєте за своїм раціоном і перше, на що звертаєте увагу це КБЖВ кожного продукту.
Для діабетиків.
Вони мають знати досконало склад кожного торта. Солодощі можна тільки без цукру і білого борошна, що не підвищують рівень глюкози в крові, тим самим не потребують інсуліну. Я використовую у своїх рецептах тільки продукти із низьким глікемічним індексом.
Для алергиків, які мають реакцію на глютен.
Я використовую виключно безглютенове борошно.
Тож запевняю вас, солодке можна їсти, бути здоровим і не відмовляти собі у задоволенні!
Спробуйте самі: